Friday, March 27, 2015

Zalmgeitenkaasrolletjes op een simpele salade met pasta



































  • Anderhalf handje velsla
  • Zo'n 15/20 peultjes
  • 3/4 Plakken gerookte zalm
  • 4 Schijfjes zachte geitenkaas (de geitenkaas die ze in schijfjes in een rol verkopen)
  • Een handje pasta


Kook de pasta zo'n 8 minuten (al naar gelang welke pasta je hebt gekocht, check je verpakking) 

en de peultjes in een pannetje met water.
Leg ondertussen de veldsla op een bord en rol de schijfjes geitenkaas in de plakken zalm.
Verdeel de geitenkaas naar verhouding over de plakken zalm, de plakken zalm zijn meestal niet even groot.
Als de pasta en peultjes gaar zijn leg je ze op het bord en bak je de zalmrolletjes een heel klein minuutje.
Ook erbij leggen en je lauwwarme salade is klaar!

No comments:

Post a Comment